Почитувани,

Доколку имате некоја забелешка или пак сакате да соработувате со нас контактирајте нé адреса:ул.Драган Стопаревиќ бр.40 Куманово, тел.078/33-46-47 или на контакт e-mail: spasicgrup@gmail.com