Парфемите SANTINI се произведени од природни ароматични соединенија од Француско потекло и имаат ознака Eau de Parfum (EdP) со што се карактеризираат со висок квалитет и трајност. Сите парфеми SANTINI спакувани се во практична стаклена амбалажа од 25мл,за да може во секое време Вашиот омилен парфем да Ви биде достапен а притоа да не зафаќа простор. Како да го употребувате парфемот правилно? – Нанесувајте парфем на кожата, а не на облеката. Треба да ги нанесувате внимателно врз пулсирачките точки над дланката на раката, зад ушите и зад коленото. – Колку парфем ќе нанесете зависи од неговата концентрација. Парфемите со ознака Eau de Parfum имаат поголема концентрација на етерични масла.

Од неодамна го создадовме REVUAR MAKE UP, како бренд за висококвалитетна декоративна козметика. REVUAR MAKE UP се произведува во земјите на Европска Унија, според високите стандарди за квалитет.